Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Familien Addams 2

På ferie med monster-familien Læs mere
2021
Animation
93 min
Kan streames på
Viaplay Rent & Buy SF Anytime Rakuten TV Blockbuster

Animationsfilmen 'Familien Addams 2' er en fortsættelse til Familien Addams fra 2019, der fortæller historien om den makabre familie med hang til det uhyggelig og ulækre.

I den nye film beslutter farmand Gomez Addams, at familien har brug for at blive rystet sammen, hvorfor de nu drager på campingtur. På deres vej gennem USA spreder de gak, løjer og katastrofer, mens de også møder gamle kendinge og besøger kendte steder.

Karaktergalleriet byder bl.a. på moren Morticia, datteren Wednesday, Uncle Fester, hånden Thing, butleren Lurch og den behårede It.

Familien Addams startede som en tegneseriestribe i 1938 og har sidenhen været omsat til både tv-serie, tegnefilm og live action biograffilm, herunder The Addams Family fra 1991.

Instruktørerne bag den første film er tilbage, de har tidligere stået bag bl.a. Shrek 2Monsters vs Aliens og Sausage Party. Mens stemmelisten består af flere store stjerner, herunder Oscar Isaac, Charlize Theron og Bette Midler.

'Familien Addams 2' kan ses med både engelsk og dansk tale.

Rating star
2.8
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.