Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Flash

Verdens hurtigste mand Læs mere
2023
Action
143 min
Kan streames på
Rakuten TV Viaplay Rent & Buy SF Anytime

Superheltefilmen 'The Flash' handler om Barry Allen, der som Flash bruger sine superkræfter til at rejse tilbage i tiden for at ændre en skelsættende begivenhed i hans barndomshjem.

Men hans forsøg på at redde familiens skæbne får store konsekvenser.

Barry fanges i en ny virkelighed, hvor flere bekendte personer, både helte og skurke, vender tilbage. The Flash har brug for hjælp for at kunne redde den verden, han befinder sig i, og vende tilbage til fremtiden, som han kender.

Bruce Wayne er for længst gået på pension som Batman, men er samtidig den eneste der kan hjælpe, og måske befri den indespærrede og ukendte superhelt fra planeten Krypton... Og hvis planen lykkedes, vil det så overhovedet være nok til at nulstille universerne?

'The Flash' instrueres af manden bag de succesfulde It og It del 2, mens Ezra Miller vender tilbage i rollen som verdens hurtigste mand.

Ezra Miller er tilbage i rollen som Barry Allen, og Michael Keaton gentager rollen som Bruce Wayne/Batman, som vi sidst så ham portrættere i 1992.

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
2.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.