Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Focus

American Hustler Læs mere
2015
Komedie
104 min
Kan streames på
Google Play Blockbuster Rakuten TV

Filmen 'Focus' handler om den erfarne hustler Nicky, der tager den unge, smukke Jess under sin vinge for at oplære hende i svindleriets ædle kunst.

Jess har et naturtalent for uset at nappe punge, tasker og kreditkort fra folk og passer derfor perfekt ind i Nickys bande. Men da lærermester og elev starter et romantisk forhold, begynder komplikationerne at hobe sig op, og snart må Nicky beslutte sig for, hvad der er vigtigst for ham.

'Focus' lægger sig i kølvandet på film som Ocean's Eleven, hvor den kloge snører den mindre kloge, og hvor det sjældent er til at regne ud, hvem der har de bedste kort på hånden.

Will Smith ses i rollen som Nicky, der aldrig rigtig er til at stole på, men hvis principper kommer i karambolage med hans følelsesliv. Novicen Jess spilles af Margot Robbie, der slog igennem som Leonardo DiCaprios kone i The Wolf of Wall Street. (Copyright: kino.dk)

 

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
2.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.