Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Free Fall

Politimand og mand imellem Læs mere
2014
Drama
100 min

Det tyske drama 'Free Fall' handler om Marc, hvis liv kører på skinner. Han har en lovende karriere som politibetjent foran sig, og konen venter deres første barn. Men alt ændrer sig, da Marc møder politiaspiranten Kay under et uddannelsesforløb.

De to mænd udvikler følelser for hinanden, og pludseligt befinder Marc sig i frit fald. En eksistentiel krise er under opløb, og det ellers så uproblematiske liv erstattes af tvivl, utroskab og dilemmaet mellem den trygge familie og den spirende forelskelse. Marc må indse, at han ikke kan gøre alle, han elsker, lykkelige.

’Free Fall’ er en film om uventet kærlighed, om at acceptere sin seksualitet og om den lunefulde lykke. Dramaet, der er blevet kaldt Tysklands svar på ’Brokeback Mountain’ (2005), er instrueret af Stephan Lacant.

Rollerne som Marc og Kay spilles af Hanno Koffler (Summer Storm) og Max Riemelt (Die Welle/Bølgen). Katharina Schüttler (The Promise) spiller den gravide kone, hvis liv omvæltes pga. mandens eskapader.

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.