Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Gå og bliv den du er

Bedste Film på Copenhagen International Film Festival og vinder af 3 priser på Berlin Filmfestivalen. Læs mere
2006
Drama
142 min

1984. Hungersnøden hærger i Afrika og Sudan bliver tilflugtsted for hundrede tusinder af udsultede mennesker. I et koordineret samarbejde mellem USA og Israel hjælper Moïse Operationen med at få etiopiske jøder reddet ud af Afrika til en ny tilværelse i Israel.

På afrejsedagen dør en 9-årig dreng i en flygtningelejr, men en kristen mor får hendes egen søn til at overtage den afdøde drengs identitet - og så er det Solomons tur til at være den heldige, der får en ny håbefuld tilværelse stillet i udsigt, da myndighederne bliver overbevist om, at "Schlomo" rent faktisk er jøde.

Efter det indledende forhør venter der drengen en langt større prøve, da han ankommer til en ny familie i Israel og må bekende sig til sin nye religion. Han adopteres af et ungt par (Yaël Abecassis og Roschdy Zem) som allerede har to børn under vingerne.

Schlomo har ikke helt nemt ved at finde sig tilrette med sin "nye" trosretning, men han tillærer sig de væsentligste elementer og barndomsårene går over i teenageår, hvor hans møde med kærligheden sætter ny splid i hans i forvejen tyngede sjæl. Skal han bekende sig – og i givet fald overfor hvem?

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.