Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Ghost in the Shell

Scarlett Johansson som cyborg Læs mere
2017
Action
107 min
Kan streames på
Paramount+ Google Play Amazon Prime Viaplay Rent & Buy Rakuten TV SF Anytime Blockbuster

'Ghost in the Shell' er en filmatisering af Masamune Shirows manga-forlæg om en kvindelig cyborg, der kommer på sporet af en berygtet hacker.

I en ikke alt for fjern fremtid får Major nyt liv. Hun er blevet reddet efter en frygtelig ulykke og cyber-forbedret til den perfekte soldat. Missionen er at stoppe verdens farligste kriminelle.

Sammen med sit team kommer hun på sporet af cyber-skurken Kuze, der truer sikkerheden i Hanka Corporation. Men netop på denne opgave opdager Major, at hun måske har mere til fælles med målet, end hun bryder sig om.

Karakteren Major Motoko Kusanagi så dagens lys i 1989 som en japansk mangaserie. Seks år senere udkom en animeret spillefilm, der blev et fænomen i den vestlige verden takket været en kompleks moralsk historie og en særlig kinetisk energi.

'Ghost in the Shell' har også en bærende rolle til Pilou Asbæk, der dermed spiller sammen med Scarlett Johansson for anden gang. Første gang var i Lucy fra 2014.

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
3.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere science fiction-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.