Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Ginger & Rosa

Teenager i 60ernes London Læs mere
2013
Drama
90 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

I dramaet 'Ginger & Rosa' har to engelske teenagepiger været tætte veninder, siden de blev født samme dag på samme hospitalsstue.

Tiden er 1960erne, og Den kolde krigs atombombetrussel påvirker de to piger, der lader sig skræmme af tanken om verdens undergang.

Gingers forældre er ikke sammen, og selvom hendes mor gør sit bedste, er Gingers far ikke den bedst tænkelige rollemodel. Inden længe begynder Ginger at flirte med den radikale venstrefløj, mens Rosa, der er mere optaget af religion, lader sig forføre på en helt anden måde.

'Ginger & Rosa' er en britisk film produceret med støtte fra Det Danske Filminstitut, og det er en af Lars von Triers faste samarbejdspartnere, Anders Refn, der har klippet filmen.

Instruktøren Sally Potter, der er et anerkendt navn i filmbranchen, er især kendt for kunstnerisk udfordrende film som 'Orlando' (1992), hvori Tilda Swinton spiller den kønsløse og udødelige titelkarakter.

'Ginger & Rosa' byder på birolle-præstationer af Christina Hendricks (Mad Men), Annette Bening (The Kids Are All Right) og Alessandro Nivola (Coco avant Chanel), men det er Elle Fanning (Super 8) og Alice Englert (Beautiful Creatures), der bærer filmen som Ginger og Rosa.

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
4.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.