Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Girl in the Spider's Web - Det der ikke slår os ihjel

Fjerde bog om Lisbeth Salander Læs mere
2018
Thriller
117 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV Viaplay Rent & Buy

Thrilleren 'The Girl in the Spider's Web - Det der ikke slår os ihjel' er filmatiseringen af den fjerde bog om hackeren Lisbeth Salander.

Fortællingen følger Salander, der lever en skjult tilværelse som selvtægtshelt, da hun bliver kontaktet om et nærmest umuligt hacker-job. Hun skal hjælpe med at skaffe adgang til et tophemmeligt computerprogram, der, hvis det ender i de forkerte hænder, kan få katastrofale konsekvenser.

Salander må søge hjælp hos sin gamle ven, journalisten Mikael Blomkvist, og sammen bliver de spundet ind i et spindelvæv af løgne og mord, mens fortiden bliver ved med at hjemsøge den pressede Lisbeth.

Stieg Larssons tre første bøger blev filmatiseret i Sverige, startende med Mænd der hader kvinder fra 2009. Senere blev det første bind genindspillet på amerikansk i The Girl with the Dragon Tattoo. Fjerde roman er skrevet af David Lagercrantz, der overtog karaktererne efter Larssons død i 2004.

I rollen som Lisbeth Salander ses Claire Foy, kendt fra tv-serien 'The Crown' og First Man, og hun bliver kastet ud i en nærmest James Bond'sk thriller-plot med mørke og dystre undertoner. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.6
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.