Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Glass

Superheltetrilogien afsluttes! Læs mere
2019
Thriller
129 min
Kan streames på
Blockbuster Disney+ SF Anytime Rakuten TV

Superhelte-thrilleren 'Glass' er den tredje film i skaber M. Night Shyamalans såkaldte Eastrail 177-trilogi, der tidligere tæller Unbreakable og Split.

Den usårlige David Dunn, den udspekulerede, men porøse Mr. Glass og Kevin Wendell Crumbel, der besidder hele 24 personligheder, herunder den aggressive The Beast, bliver indlagt på en anstalt med speciale i at kurere folk med superhelte- og superskurke-komplekser. 

Men det er farligt at sætte tre så kraftfulde mænd sammen. Det erfarer psykologen dr. Ellie Staple, men der er det måske allerede for sent. 

I 'Glass' venter det helt store opgør, og 19 år efter gentager både Samuel L. Jackson og Bruce Willis rollerne fra 'Unbreakable', der var en af de første og mest vellykkede superheltefilm i den moderne bølge, vi ser inden for genren i disse år, og ifølge instruktøren selv, er dette "den første helt jordnære superheltefilm". (copyright: kino.dk)

 

 

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Rating star
1.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.