Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Gone Baby Gone

2007
Drama
113 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Blockbuster iTunes Netflix

I 'Gone Baby Gone' følger man Patrick Kenzie (Casey Affleck), hvis detektivbureau ikke er nogen stor forretning.

Men takket være sit lokalkendskab og sin opvækst med de samme typer, der nu driver den lokale narkohandel eller lever i social nød og misbrug, er han god til at finde folk og få dem til at tale.

Han og kæresten/partneren Angie (Michelle Monaghan) regner dog ikke med at kunne gøre meget for at finde den bortførte 4-årige, som politiet har eftersøgt i to dage. Men det kan vel ikke skade, som familien siger...

Politiet er ikke begejstret for indblandingen, men da Patrick på kort tid afslører, at moderen har løjet, og at sagen er forbundet med en kendt narkohandler, der for nylig er blevet snydt for tusinder af dollars, begynder han at blive taget alvorligt.

Men motiverne forbliver uklare, og sporene krydser hinanden. Patrick og Angie dykker ned i en verden, der er så trøstesløs og korrupt, at det kommer til at mærke dem for evigt.

Med 'Gone Baby Gone' debuterede Ben Affleck som instruktør.

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.