Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Gud taler ud

Roman af Jens Blendstrup Læs mere
2017
Drama
105 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Rakuten TV Blockbuster Grand Hjemmebio HBO Max

Den danske drama-komedie 'Gud taler ud' foregår i 1980ernes Risskov. Her vokser Jens og hans to brødre op under den strenge far Uffe og den godmodige mor, Gerd Lillian.

Uffe er ekssoldat, arbejder som psykolog og vil gerne tiltales som Gud af sine børn. Hans metoder i hjemmet og på arbejdspladsen er dybt ukonventionelle, men hvor hans patienter forguder Uffe, har hans to ældste sønner taget af afstand til ham. Kun mindstemanden Jens er stadig på faderens side. 

Da Uffe pludseligt bliver syg og sætter sig for at skrive en bog, begynder oprøret at ulme på drengeværelserne. Mor Gerd Lillian kæmper alt, hvad hun kan for at holde sammen på familien, men det er snart tydeligt at hendes sønner aldrig bliver voksne, før de har haft et opgør med ”Gud”.

'Gud taler ud' er baseret på den selvbiografiske roman af Jens Blendstrup og instrueret af Henrik Ruben Genz, der også stod bag Frygtelig lykkelig.

Søren Malling ses i titelrollen som det almægtige familieoverhoved, mens hans tålmodige hustru spilles af sangerinden Lisa Nilsson. (copyright. kino.dk)

Rating star
3.6
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.