Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Guest

En ulv i soldaterklæder Læs mere
2015
Thriller
99 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

I filmen 'The Guest' får familien Peterson pludseligt uventet besøg af den unge mand David, der påstår, han var soldaterkammerat med deres afdøde søn.

Den sorgramte familie tager straks den charmerende og utroligt hjælpsomme unge mand til sig, og snart er en form for glæde genetableret i hjemmet. Men da lokalsamfundet pludselig oplever en række mystiske dødsfald, begynder pigen Anna at undersøge sagen nærmere.
 
'The Guest' er seneste film, der med et glimt i øjet hylder thrillergenren i 80erne med jordnær action og karakterer med en vis kitch-faktor. Andre nylige eksempler er bl.a. 'Blue Ruin', 'Cold in July' og John Wick, der ligesom 'The Guest' har fundet sit helt eget publikum.

Dan Stevens spiller titelrollen med nyerhvervet six pack og psykotisk adfærd og løsriver sig for alvor fra sin rolle som førsteelsker i tv-serien 'Downton Abbey'. Stevens får bl.a. modspil af Maika Monroe fra It Follows. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.