Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Håbets land

Japansk jordskælvsdrama Læs mere
2013
Drama
133 min
Kan streames på
Blockbuster

I filmen 'Håbets land' rammer et voldsomt jordskælv den fiktive japanske landsby Nagashima og ødelægger et atomkraftværk, og livet ændres radikalt for befolkningen. En zone på 20 km fra katastrofeområdet afspærres af et stort hegn med radioaktivitet på den ene side.

Landmanden Yoichi Ono og hans families gård ligger inde i spærrezonen og beordres derfor til ikke at forlade området. Familierne på den anden side af hegnet sendes alle i evakuering, og familien Ono må nu beslutte sig for, om de vil blive i deres hjem eller trodse regeringens ordre og forlade gården.

’Håbets land’ er den første fiktionsfilm baseret på jordskælvet og tsunamien, der ramte Japan i 2011. Historien er baseret på en novelle af instruktøren Shion Sono, der i hjemlandet er kendt som multikunstner med både fiktions- og dokumentarfilm samt digte og noveller på CV’et.

Kontroversielle emner er ikke fremmed for Sono, der i 2001 fik stor kommerciel succes med thrilleren ’Suicide Circle’, som håndterede Japans høje selvmordsrate og blev til flere spin-offs samt en decideret fortsættelse i den barske ’Noriko’s Dinner Table’ (2005). Sono står også bag den såkaldte ’Hate Trilogi’ (2008-11), der inkluderer ’Love Exposure’, ’Cold Fish’ og ’Guilty of Romance’.

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
3.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.