Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Hairspray

Genindspilning af John Waters kultklassiker med John Travolta og Michelle Pfeiffer Læs mere
2007
Drama
116 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Rakuten TV Blockbuster

Hairsprays Tracy Turnblad er en stor pige med et stort hår og et endnu større hjerte. Tracy elsker at danse, og hun har kun en eneste drøm: at komme med i Baltimores smarte danseprogram, ”The Corny Collins Show”, på TV.

Men det eneste knap så lille problem er, at Tracy er alt for stor – hvilket hendes overbeskyttende mor, Edna, flittigt gør hende opmærksom på. Men Tracy nægter at lade sin størrelse komme i vejen – for hun er født til at danse! Tracys far, Wilbur, bakker hende derimod helt og holdent op.

Mirakuløst lykkes det Tracy at tiltrække sig Corny Collins opmærksomhed, da han ser hende folde sig ud på dansegulvet. Han tilbyder hende med det samme en plads i sit show, og hun bliver straks den nye stjerne – til stor irritation for showets regerende prinsesse, Amber Von Tussle, og dennes skrupelløse mor, Velma.

Det er dog ikke kun publikum, der er vilde med Tracy. Ambers kæreste, Link Larkin, er også faldet for Tracys smittende charme. Så snart slår det gnister mellem Tracy og Amber i kampen om titlen ”Miss Teenage Hairspray”.

Det går dog snart op for Tracy, at der er andet i verden end cool dansetrin og smarte frisurer. Tracys bedste skoleveninde, Penny Pingleton, er kommet i problemer, da hun er begyndt at se lidt til den farvede fyr, Seaweed, hvilket absolut ikke er velset på skolen.

Tracy beslutter derfor at sætte danseskoene på hylden for en stund og arrangerer en demonstration for race-integration med det resultat, at hun efterfølgende må gå under jorden for ikke at blive fængslet.

Spørgsmålet er nu, om Tracys held er sluppet op, og hun går glip af danse-finalen mod Amber - og dermed titlen som ”Miss Hairspray”? Eller om hun endnu en gang vil kunne synge og danse sig ud af problemerne…

Musicalen 'Hairspray' bygger på John Waters kultklassiker af samme navn

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.