Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Hardcore

Du er hovedpersonen! Læs mere
2016
Action
90 min
Kan streames på
SF Anytime Viaplay Blockbuster iTunes

I actionfilmen ’Hardcore’ vågner Henry op uden sin hukommelse. En kvinde fortæller ham, at hun er hans kone, Estelle, og at han er blevet genoplivet som cyborg.

Opvågningen afbrydes dog brat, da den psykotiske tyran Akan kidnapper Estelle. Nu må Henry begive sig ud i Moskvas rå gader for at redde sin kone og stykke sandheden om sin manglende hukommelse sammen.

Det særlige ved ’Hardcore’ er, at den er filmet i POV (point of view). Det vil sige, at hele filmen ses gennem Henrys perspektiv. En af de første film, der benyttede denne særlige teknik, var film noir-krimien ’Lady in the Lake’ (1947), mens nyere eksempler inkluderer den franske Enter the Void fra 2009.

Filmen er inspireret af en musikvideo, instruktøren lavede til sit eget punkband, Biting Elbows. Den russiske instruktør og producer Timur Bekmambetov så den, og fik Ilya Naishuller til at lave en spillefilm over samme koncept.  

’Hardcore’ føles derfor som et blodigt og actionfyldt computerspil, hvor folk dræbes på stadigt mere kreative måder filmen igennem. (copyrigth: kino.dk)

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
2.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere science fiction-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.