Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Hestehviskeren Buck

Konsulent for Robert Redford Læs mere
2012
Dokumentar
88 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes

I 'Hestehviskeren Buck' møder vi Buck Brannaman, der er hestehvisker. En mand, der med naturligt flair formår at træne heste og kommunikere med dem, som var de andre mennesker.

Allerede som barn blev han berømt for sine færdigheder med et reb, men barndommen bød også på en voldelig far. Heldigvis fik han i en tidlig alder en hjælpende hånd fra sin fodboldtræner.

I sit voksne liv fører Brannaman en næsten nomadisk tilværelse med 40 uger om året på landevejen langt væk fra sin kone og børn. Hans rejser rundt i USA bringer ham fra ranch til ranch, hvor han lærer sine hestekundskaber fra sig.

'Hestehviskeren Buck' er en dokumentarfilm om hesteeksperten Buck Brannaman, der var inspirationen til Nicholas Evans’ roman 'Hestehviskeren'.

Robert Redford filmatiserede romanen i 1998, og Brannaman fungerede som ledende hestekonsulent under produktionen. Med ’Hestehviskeren Buck’ debuterer Cindy Meehl som instruktør og producent.

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.