Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

High Flying Bird

Basketball-drama med André Holland Læs mere
2019
90 min
Kan streames på
Netflix

Sportsdramaet 'High Flying Bird' begynder i en basketball-lockout, hvor spillerne ikke må spille. Her følger man en sportsagent, der spiller et helt andet slags spil fuld af spændende og kontroversielle aftaler. 

Sportsagenten Ray Burke står ved en skillevej under en basketball-lockout. På den ene side står ligaen, der holder hans karriere i deres hule hånd, men på den anden side står spillerne, der ligeledes har deres magt over ham og vilje af deres egen. Han har 72 timer til at finde ud af et træk - et træk der muligvis kan findes i et smuthul, og som kan ændre hele basketball. 

André Holland indtager rollen som den charmerende sportsagent, og som stor støtte finder vi Zazie Beetz (Atlanta, Deadpool 2), der spille hans assistent. Filmen er instrueret af den anerkendte Steven Soderbergh, som blandt andet står bag Contagion, Erin Brockovich og Traffic

 

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.