Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Holy Spider

Af manden bag Grænse Læs mere
2022
Drama
115 min
Kan streames på
Grand Hjemmebio Blockbuster

'Holy Spider' er baseret på den sande historie om 'edderkoppemorderen' Saeed Hanaeid, der påberåbte sig at være på en guddommelig mission, da han i årene 2000 og 2001 dræbte 16 prostituerede i Irans mest fundamentalistiske by.

Filmen følger den kvindelige journalist Rahimi, der rejser til den hellige iranske by Mashhad for at efterforske en seriemorder, som går målrettet efter byens prostituerede. Efterhånden som Rahimi kommer tættere på morderens identitet, bliver udsigten til at opnå retfærdighed sværere, for morderen har stille og roligt opbygget heltestatus i store dele af offentligheden. 

Den dansk-iranske instruktør Ali Abbasi instruerer film, og i 2018 vandt han festivalens Un Certain Regard for den opsigtsvækkende Grænse.

Zar Amir-Ebrahimi, der spiller hovedrollen som Rahimi i 'Holy Spider', fik prisen som Bedste skuespiller på filmfestivalen i Cannes 2022, ligesom filmen var nomineret til Guldpalmen.

Rating star
4.9
/6
Brugerne
Rating star
4.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere krimier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.