Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Human Capital

Italiensk finanskrise Læs mere
2014
Drama
111 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

Det satiriske drama 'Human Capital' foregår i det nordlige Italien, mens landets økonomiske krise er på sit højeste.

Kærlighed, klasseforskelle og grådige ambitioner skildres gennem to vidt forskellige familier; overklassefamilien Bernischi og den konkurstruede familie Rovelli. De to klaner knyttes sammen efter et uheld lillejuleaften, hvor en bil rammer en cyklist og derefter flygter fra gerningsstedet. Spørgsmålet er blot, hvad der skete op til den skæbnesvangre aften, og hvorfor det gik så galt?

'Human Capital' har allerede sejret på diverse filmfestivaler verden over og er samtidig dette års Oscar-bidrag fra Italien. Filmen, der er indbegrebet af en ensemblefilm, er instrueret af Paolo Virzi (The First Beautiful Thing).

Den kritiske undersøgelse af et land i finansielle problemer kommer i kølvandet på andre film med lignende tema såsom ’Margin Call’ og Wall Street: Money Never Sleeps samt den Oscar-vindende dokumentarfilm Inside Job. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.