Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

Prequel til The Hunger Games-filmene Læs mere
2023
Action
Kan streames på
Rakuten TV Viaplay Rent & Buy

'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' er en prequel til The Hunger Games-filmene, der bl.a. tæller med The Hunger Games i 2012, som blev fuldt op af The Hunger Games: Catching Fire i 2013.

Forhistorien er filmatiseringen af den originale Hunger Games-forfatter Suzanne Collins’ bog af samme navn fra 2020.

Bogen fortæller om de tidligere dage i Hunger Games-universet, hvor man møder en ung Coriolanus Snow, der som bekendt blev spillet af Donald Sutherland i de første film i franchisen.

Den kun 18-årige Coriolanus Snow, der senere hen skulle blive den tyranniske leder af Panem, står i en afgørende situation for at redde sin families ære og økonomi, og det går hurtigt op for ham, at han får brug for Lucy Baird for at klare opgaven.

For første gang bliver mentorer, sponsorater og væddemål introduceret til spillet, og Snow og Lucy står nu over for spørgsmålene: Hvor langt vil man gå for at vinde? Hvad sker der, når rædslen fra at blive offer gør en til bøddel? Og hvad vejer mest, når magt og kærlighed placeres på vægtskålen?

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.