Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Huntsman: Winter's War

Chris Hemsworth er jægeren Læs mere
2016
Adventure
114 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Amazon Prime Rakuten TV Viaplay Rent & Buy

'The Huntsman: Winter's War' handler om jægerne Eric og Saras kamp mod de to onde dronninger og søstre, Ravenna og Freya.

Efter en tragisk begivenhed samler isdronningen Freya en hær af jægere med den simple regel: Kærlighed er forbudt. Denne regel bryder de to forelskede jægere, og som straf må den tapre Eric se sit livs kærlighed blive dræbt.

Syv år efter har Snehvide besejret sin onde stedmor Ravenna, men sidstnævntes magiske spejl er forsvundet. Spejlet ender uheldigvis i Freyas besiddelse, og hun bruger det til at bringe sin søster tilbage fra de døde.

Den stærke jæger må nu ud i sit livs kamp for Snehvides kongerige, og han får igen hjælp fra de trofaste dværge og hans elskede Sara, der til hans store overraskelse stadig er i live.

Eventyrfilmen er både en forgænger og en efterfølger til Snow White and the Huntsman, der opdaterede Brødrene Grimms klassiske fortælling. 2eren viser både, hvordan Eric blev jæger, hvad er der skete med hans kone Sara, og hvordan dronning Ravenna vender tilbage fra de døde efter Snehvides sejr.

Chris Hemsworth og Charlize Theron er begge tilbage fra den første film som hhv. jægeren og den onde Dronning Ravenna. Derudover tilslutter Emily Blunt og Jessica Chastain sig eventyrets rolleliste.

'The Huntsman: Winter's War' er instrueret af debutanten Cedric Nicolas-Troyan, der var ansvarlig for visuelle effekter på den første film. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
2.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.