Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Hver dag

Ny krop men samme forelskelse Læs mere
2018
Drama
97 min
Kan streames på
SF Anytime Viaplay Rent & Buy Blockbuster

Den romantiske ungdomsfilm 'Hver dag' handler om den 16-årige teenager Rhiannon, som en dag møder den unge charmerende Nathan.

Nathan spørger efterfølgende, om de kan mødes, men da Rhiannon dukker op, er han der ikke. I stedet er det pigen Megan, der hilser på hende, og som påstår at være Nathan.

Megan fortæller, at hun er en sjæl ved navn A, der indtager en ny krop hver eneste dag. Som tiden går, ser Rhiannon de utrolige forvandlinger, imens hun får følelser for den mystiske person.

Parrets kærlighed vokser for hvert døgn, men det er ikke let, når man ikke ved, hvad eller hvem den næste dag bringer, og de står nu overfor deres livs sværeste beslutning.

'Hver dag' er baseret på David Levithans populære roman af samme navn, og instruktøren står tidligere bag Elsk mig igen. Filmen har et tema om alvorstung modstand og kærlighed, der er set tidligere i flere ungdomsfilm, bl.a. En flænge i himlen.

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.