Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Inferno

Tom Hanks er Robert Langdon Læs mere
2016
Thriller
121 min
Kan streames på
SF Anytime Viaplay Rent & Buy Rakuten TV Blockbuster Netflix

I thrilleren 'Inferno' vågner professoren Robert Langdon op på et hospital i Firenze med hukommelsestab. Der går dog ikke længe, før det går op for symbolforskeren, at han er centrum for en menneskejagt.

Med lægen Siennas hjælp prøver Langdon at undslippe en ukendt fjende. Samtidig må han løse den mest indviklede gåde, han nogensinde har oplevet, inden det er for sent. 

Filmen er baseret på en bestseller af Dan Brown og følger efter Da Vinci Mysteriet og Engle & dæmoner. Forfatterens værker er solgt i over 200 mio. eksemplarer verden over og oversat til 52 sprog. Af fortællinger om Robert Langdon er det kun 'The Lost Symbol', der mangler at blive filmatiseret.

'Inferno' har igen Tom Hanks i hovedrollen og Ron Howard i instruktørstolen, mens der denne gang er en birolle til danske Sidse Babett Knudsen, som er i færd med at opbygge en flot, international karriere med det erotiske drama The Duke of Burgundy og tv-serien 'Westworld'. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
2.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.