Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Inglourious Basterds

Tarantinos bud på 2. verdenskrig Læs mere
2009
Action
152 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Amazon Prime Rakuten TV HBO Max

Quentin Tarantino er tilbage med 'Inglourious Basterds', historien om en gruppe jødisk-amerikanske soldater kendt som "The Basterds".

Den tyske soldat Frederick Zoller møder en smuk parisisk biografejer, og for at vinde hendes gunst overtaler han propagandaminister Goebbels til at flytte en gallapremiere til hendes biograf, uden at kende til hendes jødiske herkomst.

Den berygtede "jøde-jæger" Hans Landa har ansvaret for den skærpede sikkerhed til premieren, som tiltrækker alle Det Tredje Riges spidser – selv Hitler.

De prominente gæster får gallapremieren i søgelyset hos løjtnant Raines og hans Basterds, som med hjælp fra den tyske filmdiva Bridget von Hammersmark, en allieret spion, forsøger at få adgang til begivenheden.

I filmen opererer gruppen bag fjendens linjer, og med deres nedslagtninger - samt ikke mindst deres brutale skalperinger - sætter de en skræk i livet på de tyske soldater.

'Inglourious Basterds' vandt en Oscar for Christoph Waltz's birolle.


Rating star
5
/6
Brugerne
Rating star
3.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.