Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Inland Empire

Kompromisløst mysterium af David Lynch med Laura Dern Læs mere
2007
Drama
187 min

Da 'Mulholland Drive' kom frem, bad The Guardian ti af verdens mest velanskrevne kritikere om at forklare, hvad filmen rent faktisk handlede om.

Svarene stak i alle tænkelige retninger, og mon ikke det samme bliver tilfældet, når publikum har stiftet bekendtskab med 'Inland Empire', den seneste film af David Lynch.

"Inland Empire handler om en kvinde i vanskeligheder", lyder instruktørens eget kortfattede resumé. Hovedrollen spilles af Laura Dern, der giver den som Hollywood-stjerne i et heftigt drama, hvor mord og hor er hovedtemaer.

Til starlettens – og publikums - rædsel, viser værket sig nemlig at være et remake af en polsk film, der er forbandet ud over alle grænser.

'Inland Empire' fører tilskueren ind i et virvar af fortællinger hvor drømmene er virkelige eller er det omvendt? I tilfældet David Lynch kan man aldrig vide sig sikker.

OBS! Helaftensfilm

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.