Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Instant Family - når 2 bliver til 5

Wahlberg adopterer børn Læs mere
2019
Komedie
118 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster Rakuten TV

Komedie-dramaet 'Instant Family - når 2 bliver til 5' handler om parret Pete og Ellie, der lever af at rive indmaden ud af huse og sætte dem i stand. Men de mangler noget i deres liv.

Pete og Ellie beslutter sig derfor for at adoptere et socialt udsat barn. Efter at være blevet sat i forbindelse med en række børn, bliver de enige om, at den rapkæftede teenager Lizzy er præcist den pige, de altid har drømt om.

Men Lizzy har to søskende, den skrøbelige Juan og trodsige Lita, som Pete og Ellie tager med ind i familien, som nu går fra to til fem på et øjeblik. Snart får det uprøvede adoptivforældrepar deres sag for.

'Instant Family - når 2 bliver til 5' følger i traditionen fra klassikere som Hele den pukkelryggede familie og er på samme måde en blanding af komedie og drama. Og man efterlader næppe biografen uden en gennemvædet Kleenex.

Mark Wahlberg og Rose Byrne har hovedrollerne, mens talentfulde Isabela Moner fra Transformers 5: The Last Knight og Sicario 2: Soldado spiller Lizzy. (copyright: kino.dk)

Rating star
5
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.