Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Jacques - En mand af havet

Den franske eventyrer og oceanograf Læs mere
2017
Adventure
122 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster Grand Hjemmebio

Biografien 'Jacques - En mand af havet' er en film om den franske eventyrer og oceanograf.

Jacques Cousteau er betragtet som pioneren, der brød barrieren til livet under overfladen i verdens have med sine opdagelser og drømme om menneskelig kolonisation af havdybderne.

Men alt er ikke lige til i oceanografens liv, da han på trods af at være gift, ikke kan undvære at erobre andre kvinder. I et forsøg på at glemme sit imperiums kollaps, vælger Cousteau at tage med sin far på en risikabel mission til det uudforskede kontinent, Antarktis.

'Jacques - En mand af havet', hvis internationale titel er 'The Odyssey', bygger på virkelige hændelser, som også inspirerede Wes Andersons fabulerende The Life Aquatic with Steve Zissou.

Cousteau blev født i 1910 og har siden modtaget adskillige hæderpriser for sit arbejde med bekyttelse af havets dyr. Helt frem mod sin død i 1997 fungerede han som konsulent for FN og Verdensbanken. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere adventure-film

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.