Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Jauja

Dansktalende Viggo Mortensen på ørkenvandring Læs mere
2015
Drama
108 min

I filmen 'Jauja' udstationeres den danske kaptajn Gunnar Dinesen fra Sydsjælland til det vilde Patagonien i 1880’erne. Det argentinske militær er i færd med at udrydde og slagte det indfødte folk, så europæiske nybyggere kan overtage landet.

Med sig har han sin 15-årige datter Ingeborg, der fremstår som uskylden selv blandt de brovtende mandfolk i ødemarken. Den unge Ingeborg bliver på alle måder bemærket af soldaterne, og en nat forsvinder hun. Bortført, eller blot forført af en ung soldat?

Kaptajn Dinesen drager desperat ud i det uforudsigelige landskab, hvor en delirisk eftersøgning fører ham længere ind i Jauja-landet. Det sted, hvor alle ens ønsker kan gå i opfyldelse, men hvorfra ingen nogensinde er fundet tilbage.

'Jauja' er et dansk-argentinsk drama med Viggo Mortensen i hovedrollen, Ghita Nørby i en birolle som en dame i en hule, samt det nye ansigt, Viilbjørk Malling Agger, som Ingeborg.

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.