Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Jurassic World 3: Dominion

Mere dinosaur Læs mere
2022
Action
146 min
Kan streames på
Rakuten TV Viaplay Rent & Buy Blockbuster SF Anytime

'Jurassic World: Dominion' er den tredje i den nye række af film sat i det dinosaur-fyldte Jurassic-univers. Den følger således Jurassic World og Jurassic World: Fallen Kingdom.

Denne fortsættelse udspiller sig fire år efter forgængeren, hvor dinosaurerne nu lever side om side med menneskene kloden rundt. Det er dog ikke en lykkelig sameksistens. De forhistoriske monstre angriber nemlig både menneske og nutidens dyreracer.

Vi møder igen Owen og Claire, der bor isoleret i en skov med deres plejedatter Maisie. Fortidens hemmeligheder sniger sig dog snart ind på Maisie og plejeforældrene, hvilket afstedkommer sin del af farlige problemer.

Det stopper dog ikke her, for en sværm af destruktive kæmpegræshopper truer i næste nu verdens afgrøder. Ulykkerne peger i retning af selskabet Biosyn, der forsker i netop dinosaurer i et nyoprettet reservat.

'Jurassic World: Dominion' bliver også til et gensyn med det oprindelige trekløver fra Steven Spielbergs Jurassic Park, nemlig palæobotanikeren Ellie Sattler, Dr. Alan Grant og kaosteoretikeren Ian Malcolm i skikkelse af de oprindelige skuespillere Laura Dern, Sam Neill og Jeff Goldblum. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
2.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.