Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Kindness of Strangers

Lone Scherfig-drama i New York Læs mere
2020
Drama
115 min
Kan streames på
Rakuten TV Blockbuster SF Anytime Grand Hjemmebio HBO Max Netflix Viaplay

Dramaet 'The Kindness of Strangers' foregår i New York og følger fire mennesker igennem den værste krise i hvert deres liv.

Clara og hendes to sønner ankommer til Manhatten uden penge på lommen, men med en plan: At skjule sig midt i verdens travleste by, så børnenes far ikke kan finde dem. 

Her møder hun den netop løsladte Marc, der har fået en ny chance i tilværelsen som manager på en russisk restaurant fuld af kulørte eksistenser. 

Restauranten bliver ikke bare deres mødested, men også et frirum for de ensomme eksistenser, sygeplejersken Alice og den hjemløse Jeff. Snart er de hver især på vej oven på igen - ikke mindst pga. en hjælpende hånd fra en fremmed.  

'The Kindness of Strangers' er instrueret af den danske filmskaber Lone Scherfig, der tidligere har lavet kæmpehittet Italiensk for begyndere og den Oscar-nominerede An Education.

Scherfig har for første gang lavet film i og om USA, men 'The Kindness of Strangers' er stadig en dansk produktion. 

På rollelisten ses både danske og udenlandske skuespillere, bl.a. Bill Nighy som også medvirkede i Scherfigs seneste film Their Finest Hour.

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
2.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.