Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The King's Man

Gentlemen-agenternes forhistorie Læs mere
2022
Action
131 min
Kan streames på
Disney+ SF Anytime Rakuten TV Viaplay Rent & Buy Blockbuster

Filmen 'The King's Man' er det tredje kapitel i Kingsman-serien, der også byder på action-komedierne Kingsman: The Secret Service og Kingsman: The Golden Circle.

Denne gang er der dog ikke tale om en fortsættelse, men derimod en prequel, der således går tilbage i historien og lader fortællingen udspille sig i starten af 1900-tallet.

En gruppe ondskabsfulde forbrydere har her planer om en verdensomspændende krig, der vil betyde døden for millionvis af mennesker. En krig, der naturligvis må og skal stoppes for enhver pris.

Ind på scenen træder således den yderst velklædte og kampklare gentleman Orlando Oxford, der må gøre sit for at stoppe de krigsklare bagmænds ondsindede planer.

'The King's Man' byder på navne som Gemma Arterton, Rhys Ifans og Harris Dickinson samt Ralph Fiennes, som man vil kende fra film som Schindler's List, M i bl.a. No Time To Die og som Voldemort i Harry Potter-franchisen, bl.a. i Flammernes pokal.

I instruktørstolen og som medforfatter finder man som på de to første Kingsman-film Matthew Vaughn, der således igen tager livtag med actionuniverset, der har sit udspring i tegneseriens verden med forlæg af Mark Millar og Dave Gibbons. (copyright: kino.dk)

Rating star
5
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.