Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Kon-Tiki

Baseret på Thor Heyerdahls bog Læs mere
2013
Adventure
119 min
Kan streames på
SF Anytime HBO Nordic Blockbuster

I 'Kon-Tiki' forsøger den unge nordmand Thor Heyerdahl i 1947 at overbevise den videnskabelige verden om, at Polynesien oprindeligt blev befolket fra Peru i Sydamerika.

Men ingen tror ham, og derfor ser den ihærdige Heyerdahl kun én udvej - han må selv foretage en livsfarlig ekspedition tværs over Stillehavet på en flåde af balsatræ, som han navngiver efter den sydamerikanske solgud Kon-Tiki. 

Heyerdahl samler fire eventyrlystne unge mænd til at tilbagelægge de næsten 8000 kilometer over hajfyldt farvand - uden andre hjælpemidler end en kortbølgeradio til brug ved nødstilfælde.

Kun en enkelt af mandskabet har sejlererfaring, og Heyerdahl selv kan ikke svømme, men han er villig til at ofre alt og alle for at bevise, at der er hold i hans teori.

Filmen er baseret på Thor Heyerdahls biografi af samme navn, der har solgt over 50 millioner eksemplarer på verdensplan og oversat til over 70 sprog.

'Kon-Tiki' er en del af Biografklub Danmark.

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere adventure-film

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.