Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Kvinden fra Brest

Medicinsk drama med Sidse Babett Læs mere
2017
Drama
128 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Rakuten TV Grand Hjemmebio HBO Max

Dramaet 'Kvinden fra Brest' er baseret på den autentiske historie om Iréne Frachon, der arbejder på universitetshospitalet i byen Brest.

Den hårdtarbejdende læge opdager en sammenhæng mellem dødsfald hos patienter, der alle har indtaget en populær slankepille. Medikamentet forårsager hjertestop, men da Iréne tager sagen op, møder hun massiv mistro fra sundhedsmyndighederne. 

Samtidig må hun nu kæmpe både professionelt og personligt med den magtfulde og profithungrende medicinalindustri. Sandheden skal frem, men det får sin pris.

'Kvinden fra Brest' har Sidse Babett Knudsen i hovedrollen som Frankrigs svar på Erin Brockovich. Den danske skuespillerinde har før medvirket på flydende fransk i bl.a. retssalsdramaet Hermelinen, som hun vandt en César for.

Filmen bygger på den virkelige Mediators-sag fra 2010, der endte med at blive én af de største sundhedsskandaler i Frankrigs historie med over 500 dødsfald.

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.