Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Laksefiskeri i Yemen

Drama med Emily Blunt og Ewan McGregor Læs mere
2012
Drama
112 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Viaplay Rakuten TV

'Laksefiskeri i Yemen' er et drama af Lasse Hallström ('Mit liv som hund', 'Æblemostreglementet') med Emily Blunt og Ewan McGregor.

En sheik ønsker at indføre laksefiskeri i sit hjemland i håbet om, at det vil resultere i en fredfuld hobby for hans folk. Problemet er blot, at sheiken bor i en ørken.

Derfor bliver den britiske fiskeri-ekspert Fred Jones (Ewan McGregor) forelagt ideen om fluefiskeri i ørkenen af konsulenten Harriet Chetwoode-Talbot (Emily Blunt).

Nu skal de sammen bevise, at det umulige kan være muligt, både når det gælder fiskeri og kærlighed. Svenske Lasse Hallström har tidligere instrueret ’Mit liv som hund’ (1985) og internationale film som 'Hva' så Gilbert Grape' (1993) og 'Æblemostreglementet' (1999).

Med 'Laksefiskeri i Yemen' har han samlet et skuespillerhold, der består af store britiske navne som Ewan McGregor, Emily Blunt og Kristin Scott Thomas. Filmen er baseret på romanen af samme navn fra 2006 af Paul Torday.

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
3.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.