Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Last Vegas

The Hangover - version 2.0 Læs mere
Komedie
105 min
Kan streames på
SF Anytime Viaplay Rent & Buy Rakuten TV

Filmen 'Last Vegas' handler om den pensionerede Billy, der skal giftes. Det overrasker hans tre gamle venner, men de bliver også klar over, at der skal skrues en klassisk polterabend sammen.

Klassisk i ordets egentlig forstand, for de fire venner ræser til Las Vegas, hvor de vil feste  igennem, som de gjorde i deres unge dage. Lettere sagt end gjort, for Vegas har ændret sig, men disse fire gamle hankatte er klar på et vildt eventyr, selvom leddene måske er blevet lidt stive.

Der lægges ikke videre skjul på, at ’Last Vegas’ er en moden udgave af ’Tømmermænd i Vegas’, bare med en væsentlig mere potent rolleliste, hvor nogle af Hollywoods tungeste drenge kommer ud for at lege sammen.

Michael Douglas spiller Billy og Robert De Niro, Morgan Freeman og Kevin Kline hans tre venner. Filmens instruktør Jon Turtletaub var også manden bag National Treasure-filmene.

'Last Vegas' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

 

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.