Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Lev, elsk, Paris

Franske kærlighedsintriger Læs mere
2022
Drama
105 min
Kan streames på
Viaplay Rent & Buy SF Anytime Grand Hjemmebio

Den franske film 'Lev, elsk, Paris' følger den unge kvinde Émilie, der møder Camille, som står foran en fremtid som forsker. Camille lejer et værelse i Émilies lejlighed, og snart bliver de to tiltrukket af hinanden.

Nora er netop startet på jurastudiet, men bliver snart offer for en ødelæggende begivenhed, der ad omveje ender med en kontakt til kvinden Amber.

Skæbnen vil, at Émilie, Camille og Noras veje krydser, og det fører til venskaber, konflikter... og sex.

Filmen er instrueret af Jacques Audiard, som tidligere har stået bag hårde film som ProfetenSmagen af rust og ben og Guldpalme-vinderen Dheepan. 'Lev, elsk, Paris' er en anderledes let og ofte humoristisk sag, der dog også har masser af tyngde i sine moderne temaer om livet i 2010ernes Frankrig.

Temaerne hører godt nok nutiden til, men tonemæssigt lægger filmen sig op ad klassikere fra den franske nybølge som fx Jules & Jim, hvor der også er en charmerende kærlighedshistorie på spil. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.2
/6
Brugerne
Rating star
4.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.