Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Lobster

En skæv fremtid Læs mere
2016
Drama
119 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

Den mørke komedie 'The Lobster' foregår i en dystopisk fremtid, hvor det er ulovligt at være single.

Enlige mennesker får 45 dage på et kurhotel, hvor de skal forsøge at finde sig en partner. Hvis det mislykkes, bliver de forvandlet til et dyr efter eget valg og får en ny chance for at finde en mage.

Efter at være blevet forladt af sin kone tjekker den lavmælte David ind på hotellet sammen med sin bror, der er blevet til en hund. David har selv valgt hummeren, hvis det skulle ende galt.

Under sit ophold forsøger han at navigere rundt i en absurd verden, der dikteres af ægtepar, og finder snart ud af, hvor langt man er villig til at gå for at finde kærligheden, før tiden rinder ud.

Med 'The Lobster' spidder den græske instruktør Yorgos Lanthimos, der stod bag Dogtooth, menneskelighedens konstante higen efter parforhold med præcision, og Colin Farrells portræt af den sørgelige, midaldrende mand vækker både medlidenhed og afsky. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.