Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Loft

En farlig affære Læs mere
2015
Thriller
108 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

Filmen 'The Loft' handler om fem gifte mænd, der sammen lejer en penthouselejlighed, hvor de i al hemmelighed kan medbringe deres elskere og udleve deres fantasier.

Der bliver dog sat en alvorlig stopper for deres eskapader, da de en dag finder en død pige i lejligheden, og der går ikke lang tid, før de indser, at én i gruppen må være involveret i mordet.

'The Loft' er en psykologisk thriller om, hvor godt man egentlig kender sine venner. Spørgsmålet er blevet stillet før i den originale belgiske version fra 2008, men nu er det de engelsktalende skuespillere, Karl Urban, James Marsden, Eric Stonestreet og Wentworth Miller, som får deres venskab sat på prøve i det amerikanske remake.

Instruktør Erik Van Looy og skuespiller Matthias Schoenaerts, der også stod bag den belgiske version, vender tilbage til historien som henholdsvis instruktør og skuespiller. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.