Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

London Has Fallen

Action med Gerard Butler Læs mere
2016
Action
99 min
Kan streames på
SF Anytime Google Play NF+ Rakuten TV Viaplay Rent & Buy

I actionfilmen 'London Has Fallen' er Secret Service-agenten Mike Banning taget til London for at deltage i den britiske premierministers begravelse.

Begivenheden får stor opmærksomhed, og alverdens ledere er til stede i den engelske hovedstad. En flok terrorister har besluttet sig for at udnytte situationen og slå alle statsfolkene ihjel.

Men angriberne havde ikke regnet med Mike Banning, der allerede tidligere enehændigt har stoppet en terrortrussel i Washington. Denne gang er Banning dog ikke alene, og han får både hjælp af den amerikanske præsident og en mistroisk engelsk efterretningsagent.

'London Has Fallen' er efterfølgeren til Olympus Has Fallen, der blev kaldt "Die Hard i Det hvide hus", fordi Gerard Butler i bedste John McClane-stil redder dagen inde fra en belejret bygning. Efterfølgeren har igen Aaron Eckhart og Morgan Freeman på rollelisten, mens Charlotte Riley (Edge of Tomorrow) tilslutter sig actionfilmen som MI6-agenten Jacquelin Marshall. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
1.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.