Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Looper

Science fiction med Joseph Gordon-Levitt og Bruce Willis Læs mere
2012
Science Fiction
118 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Viaplay

Science fiction-filmen 'Looper' foregår i en tid, hvor tidsrejser endnu ikke er blevet opfundet, men det bliver de om 30 år. Dette udnytter mafiaen, der bruger teknologien til at sende uønskede personer tilbage i tiden for at blive myrdet af såkaldte "loopers".

Joe (Joseph Gordon-Levitt) er en looper, der har succes med sit arbejde og ikke tøver, når han skal likvidere en person fra fremtiden. Men en dag sker der alligevel noget overraskende.

Joe genkender sit fremtidige jeg (Bruce Willis), som han ikke formår at myrde, og som lykkes med at flygte. Nu må Joe i bogstaveligste forstand finde sig selv.

Science fiction-filmen 'Looper' er instrueret og skrevet af Rian Johnson, som også stod bag independent-thrilleren 'Brick' i 2005. 

'Brick' havde også Gordon-Levitt i hovedrollen, og siden har man kunnet opleve ham i forskellige film som '50/50' (2011) og 'The Dark Knight Rises' (2012).

Bruce Willis (Die Hard) er fremtidens Joe, ligesom Emily Blunt (The Young Victoria) har en rolle i filmen.

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
4.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere science fiction-film

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.