Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Lucky

En åndelig rejse Læs mere
2018
Drama
88 min

Dramaet 'Lucky' handler om en 90-årig kæderygende ateist, som bor i en afsidesliggende lille by i den amerikanske ørken.

Efter at have overlevet alle sine jævnaldrende venner befinder Lucky sig ved et af livets skel og drager ud på en rejse for at finde sig selv... samt en 100 år gammel skildpadde. På vejen møder han mange ligesindede mærkværdige karakterer, hvormed han kan diskutere meningen med livet.

'Lucky' byder på karakterskuespilleren Harry Dean Stanton (1926-2017) i en af dennes sidste store roller. Stanton har tidligere arbejdet sammen med David Lynch, som også er til at finde på rollelisten, i tv-serien 'Twin Peaks' samt Cannes-vinderen Wild at Heart.

Filmen hører med sit afsæt i en lille støvet flække tilsat en ærketypisk cowboy-mentalitet til americana-genren, man kender fra værker som Stranger Than Paradise af Jim Jarmuch og Paris, Texas af Wim Wenders. Sidstnævnte film havde Stanton i karrierens mest ikoniske rolle. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.