Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Luftens sidste mester

Adventure fra instruktøren af 'Den sjette sans' Læs mere
2010
Adventure
103 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Netflix Blockbuster

I 'Luftens sidste mester' er vand, jord, ild og luft de fire elementer, som Avataren i gamle dage mestrede, for at våge over freden mellem jordens fire folkeslag.

Kun Avataren var i stand til at betvinge alle elementerne, men en dag forsvandt han. Siden angreb Ildlandet og startede en krig mod de andre tre riger, og der er nu gået 100 år, uden at det er lykkedes at afslutte stridhederne.

Den 12-årige luftbetvinger Aang er den nye Avatar, som er forudbestemt til at genoprette freden og balancen.

Sammen med en lille gruppe venner drager Aang ud på en farefuld mission for at søge den ældgamle viden og lære alle fire elementers hemmeligheder.

De bliver skarpt forfulgt af agenter fra Ildlandet, der vil stoppe dem, inden Aang er klar til sit opgør med selveste Ildmesteren.

'Luftens sidste mester' er instrueret af M. Night Shyamalan ('Den sjette sans') og er baseret på Nickelodeon-serien 'Avatar: The Last Airbender'. Det er den første af fire planlagte film.

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
1.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.