Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Lymelife

Drama med Rory Culkin og Alec Baldwin Læs mere
2010
Drama
93 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster
I 'Lymelife' får den følsomme 15-årige Scott Bartletts (Rory Culkin) familie vendt op og ned på livet, da der udbryder borrelia, hvilket spreder paranoia og angst blandt folk.

Scotts forældre er den arbejdsomme far, Mickey (Alec Baldwin), og den overbeskyttende mor, Brenda (Jill Hennessy). Forældrene står overfor at skulle skilles, mens Scotts storebror, Jim (Kieran Culkin), er på vej til at blive sendt ud i krig.

Scott har forelsket sig i nabopigen Adrianna Bragg (Emma Roberts), der tilsyneladende er den eneste person i hele verden, der forstår de problemer, Scott går og tumler med.

Adrianna har også sit at slås med i form af en bekymret mor, Melissa (Cynthia Nixon), der forsøger at dække over en løbsk kærlighedsaffære og faderen, Charlie (Timothy Hutton), som er ved at trække sig ind i sin egen verden på grund af bivirkningerne af sygdommen.

'Lymelife' udkommer den 23. september 2010, men den er ikke planlagt til premiere i biografer tilknyttet kino.dk.
Rating star
3
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.