Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Magic in the Moonlight

Ny komedie af Woody Allen Læs mere
2014
Komedie
97 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Google Play Blockbuster Grand Hjemmebio

I Woody Allen-filmen 'Magic in the Moonlight' er Stanley en verdenskendt tryllekunstner i 1920ernes England. Hans hobby er at afsløre andre kollegers tricks og kynisk udstille dem som bedragere - og han har aldrig fejlet. 

Denne gang rejser han til den franske Riviera for at bevise, at den unge Sophia, der tror, at hun kan tale med ånder og læse tanker, er en fusentast.

Stanley er stærkt opsat på at afsløre hendes bedrageri, men det er lettere sagt end gjort. Langsomt fascineres han af den charmerende og smukke kvinde, og da hun en dag fortæller ham en hemmelighed, hun umuligt kunne kende til, bliver den skeptiske Stanley i tvivl. Findes der virkelig magi? 

'Magic in the Moonlight' er fyldt med klassiske Woody Allen-elementer: tør humor, eksistentielle kriser og overraskelser. Den foregår i Europa, ligesom hans seneste mange film, og omhandler overnaturlige hændelser, som han også har berørt i bl.a. ’The Purple Rose of Cairo’ (1985), ’Alice’ (1990), Scoop (2006) og senest Midnight in Paris (2011). 

Og så har den 78-årige instruktør måske fundet en ny muse i Emma Stone. Skuespilleren (kendt fra Spider-Man-filmene) er allerede hyret til Woody Allens næste film i rækken. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.