Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Marshland

Mord i Spanien Læs mere
2015
Thriller
105 min
Kan streames på
Viaplay Rent & Buy Grand Hjemmebio SF Anytime

I 'Marshland' skal to vidt forskellige detektiver undersøge to kvinders forsvinden i et lokalområde i den sydlige del af Spanien.

Det er tiden efter Francos død. Detektiven Pedro repræsenterer den nye generation og er fast besluttet på at være en del af det nye reformerede politi, mens Juan er af den gamle skole.

Et mønster begynder at tegne sig, da de forsvundne piger dukker op, nøgne og døde, og detektiverne er nødt til at sætte deres uenigheder til side, for at fange en kvindehadende seriemorder.

Instruktør Alberto Rodriguez har skabt en stemningsfuld neo-noir inspireret film, der deler flere ligheder med HBOs populære tv-serie 'True Detective'.

’Marshland’ er præget af temaer som forandring, mistillid, perversioner og desillusion, og der tegnes et dystert billede af et isoleret samfund, hvor intet er sikkert og hvor kriminalitet kan gradbøjes. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
4.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.