Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Maryam - Den perfekte kandidat

Saudi-arabisk kvinde i valgkamp Læs mere
2020
Drama
101 min
Kan streames på
Blockbuster

Filmen 'Maryam - Den perfekte kandidat' handler om en ambitiøs og dygtig kvindelig læge i Saudi-Arabien, der på trods af sine kvalifikationer konstant må kæmpe for at opnå respekt blandt sine mandlige kollegaer og patienter.

Da Maryam bliver forhindret i at rejse til Dubai i forbindelse med en jobsamtale, er det dråben der får bægeret til at flyde over.

Frustreret over ikke at blive hørt og taget alvorlig, beslutter Maryam sig for at stille op til det lokale byvalg, og sammen med sine to søstre giver hun sig i kast med både fundraising og kampagneplanlægning.

Men efterhånden som lokalsamfundet bliver opmærksom på Maryams planer stiger modstanden og presset, og både Maryam og hendes familie bliver konstant konfronteret med landets restriktioner mod kvinder.

Imens valget nærmer sig mobiliserer Maryam og familien alt deres determination og kreativitet for at rykke det traditionsbundne samfund fremad, for Maryam nægter at give op.

Temaet, om en arabisk kvindes kamp mod patriarkalske normer, kan bl.a. også ses i dokumentaren The Cave.

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.