Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Min mor

En instruktør i krise Læs mere
2015
Drama
106 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes

I filmen 'Min mor' er instruktøren Margherita igang med at indspille et socialrealistisk drama om strejkende arbejdere.

En amerikansk filmstjerne, Barry Huggins, har fået en bærende rolle, men berømmelsen kommer med en pris. Barry er et udfordrende og selvoptaget bekendtskab, men han er ikke det største problem i filminstruktørens liv.

Margheritas mor er alvorligt syg, og imens hendes mand holder sammen på familien, forsøger hun at håndtere sin umulige stjerne, færdiggøre sin film og tage stilling til sin mors snarlige død.

Italieneren Nanni Moretti har tidligere behandlet sorg i Guldpalmevinderen, Sønnens værelse, og i 'Min mor' genbesøger han emnet, selvom rammen denne gang er mindre tragisk og mere humoristisk. Særligt John Turturros krukkede amerikanske stjerne bidrager til den opløftende del af historien, der først og fremmest er et menneskeligt drama om familie, ambitioner og tab.

'Min mor' har Margherita Buy i hovedrollen, imens Nanni Moretti både instruerer og spiller hendes ægtemand. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.3
/6
Brugerne
Rating star
4.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.