Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Mine helte

Fransk lykke Læs mere
2013
Komedie
90 min

Maxime har nok af problemer. Hans lille firma er ved at gå bankerot, og det smitter af på familielivet. Konen har indledt en hemmelig affære, og børnene taler ikke længere til ham.

En dag får han et opkald fra politiet, der beretter, at hans mor er blevet arresteret. Endnu en overraskelse overrumpler ham, da det viser sig, at Maximes mor har indvilget i at skjule en lille dreng for myndighederne, hvis mor står til at blive udvist fra Frankrig.

Maxime tager en weekend væk fra familien for at løse situationen, og det var nok ikke det værste, han kunne gøre, for midt i dette kaos finder han varme og hygge i de hjemlige omgivelser.

'Mine helte' er en fransk komedie instrueret af Éric Besnard, der bl.a. har været manuskriptforfatter på Babylon A.D. (2008) og instruerede Jean Reno og Jean Dujardin i 'Cash' samme år.

I rollerne finder vi bl.a. Josiane Balasko, der her i Danmark kunne ses som portnersken i 'Pindsvinet' (2009), og filmen byder desuden på et gensyn med Pierre Richard, der i sin tid var et stort navn i en række komedier som 'Frikadellens flugt' (1975), 'Vi er din far' (1983) og 'Hjælp, vi flygter!' (1986).

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
2.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.