Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Misfits

Kupfilm med Pierce Brosnan Læs mere
Action
94 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime Viaplay Rent & Buy iTunes Rakuten TV

Filmen 'The Misfits' er en action-komedie med Pierce Brosnan (GoldenEye).

End ikke et topsikret fængsel kan holde på Richard Pace, en international mestertyv. Men hans dristige flugt og vilde biljagt, hvor han slipper væk fra FBI og politiet, ender med, at han bliver samlet op af en moderne Robin Hood-bande, The Misfits.

Den dygtige bande ledes af den excentriske og karismatiske Ringo, og medlemmerne overtaler Pace til at være med til århundredets kup. Planen er at stjæle guldbarrer til en værdi af flere millioner, som opbevares i en boks under et af verdens bedst sikrede fængsler.

Fængslet er ejet af den lyssky forretningsmand Schultz, og guldet bruges til at finansiere terrorbevægelser rundtom i verden. Ud over pengene er Pace også ude efter hævn over Schultz, som sendte ham bag tremmer. Vi følger tyvene lige fra L.A. til Abu Dhabi, og for at få held med deres forehavende må de benytte sig af kraftfulde køretøjer, falske identiteter, adskillige svindelnumre, kameler, sprængtoffer og kæmpeeksplosioner.

Alt det, som The Misfits synes er sjovt.

Rating star
3
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.