Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Mon roi

Besværlig kærlighed Læs mere
2016
Drama
124 min
Kan streames på
Blockbuster

Det franske drama 'Mon roi' handler om det tumulte forhold mellem Tony og Georgio og fortælles via flashbacks, mens Tony genoptræner sit knæ på et rehabiliteringscenter.

Det er tæt på kærlighed ved første blik, da advokaten Tony ser Georgio for første gang. Hun har svært ved at få øjnene fra den karismatiske vildbasse, da deres veje krydses på en diskotek. En tilnærmelse senere er de to knyttet sammen på en måde, der overrasker dem begge.

Tony er mild af natur, fokuseret og først og fremmest monogam, mens Georgio er langt sværere at tæmme. Alligevel er det ham, der presser på for ægteskab og børn. Lykken indtræffer for en kort stund, men Georgio er ikke i stand til at slippe sit sande jeg, og inderst inde er Tony tiltrukket af netop denne ustyrlige passion.

Dramaet 'Mon roi' har to fremragende personskildringer, i Tony og Georgio, som centrum. Førstnævnte spilles af Emmanuel Bercot, der vandt prisen for Bedste kvindelige skuespiller på sidste års filmfestival i Cannes, mens den ustyrlige husbond portrætteres med lige dele charme og vanvid af Vincent Cassel.

Instruktøren bag filmen er den forhenværende skuespiller/model Maïwenn, der bl.a. spillede operasangerinden i The Fifth Element. (copyright: kino.dk)

Rating star
5.2
/6
Brugerne
Rating star
3.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.